Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

22. 04. 2019. 16:35   >>  16:33 2

SD BAR

"Rast SD-a nezaustavljiv"

Snaga Socijaldemokrata (SD) u svakoj opštini u Crnoj Gori sve veća i da je to nezaustavljiv proces, kazao je predsjednik SD-a Ivan Brajović na sjednici OO Bar.

Kako je saopšteno iz SD-a, Brajović je izrazio zadovoljstvo radom barskog odbora.

"Rezultat vašeg odbora je jedan od najboljih rezultata Socijaldemokrata na lokalnim izborima prošle godine. Iza tog rezultata stoji veliki rad svih članova i aktivista SD Bara, ali stojite i svi vi lično, kao građani koji u Baru uživaju veliki ugled i povjerenje. Zbog toga sam veoma ponosan, a vama neizmjerno zahvalan", kazao je Brajović.

On je, kako dodaju iz OO Bar, konstatovao da je snaga te partije u svakoj opštini u Crnoj Gori sve veća i, ocijenio da je to nezaustavljiv proces.

"Kako sada stvari stoje, a na osnovu naših procjena, proces jačanja Socijaldemokrata se nastavlja i možemo očekivati još bolje rezultate. Siguran sam da će to biti slučaj i u Baru, jer partiju čine prije svega ljudi, a Socijaldemokrate zaista čine časni, pošteni, odgovorni ljudi koji vrijedno rade na sprovođenju programa kojim činimo Crnu Goru boljom, zaključio je Brajović.

Potpredsjednik SD-a, Damir Šehović, zahvalio se svim prisutnima na dosadašnjem angažmanu u partiji. On je dodao da je Bar uvijek znao da čuva multikulturalno biće Crne Gore.

"Barani su dobro prepoznavali i kroz istoriju, a i danas, da jedni bez drugih ne možemo, već da smo jedni drugima potrebni. Zato je Bar uvijek bio grad socijaldemokratije i grad Socijaldemokrata", zaključio je potpredsjednik SD-a.

Predsjednik OO SD Bara i potpredsjednik SD-a, Mićo Orlandić, izrazio je zadovoljstvo radom odbora kojim rukovodi. On je dodao da bez obzira na odličan rezultat u Baru, kojim su, kako je kazao, svi bili zadovoljni, svakodnevno rade da bi ga poboljšali.

"Socijaldemokrate Bara, kroz stalne razgovore sa našim sugrađankama i sugrađanima, bilježe sve potrebe koje oni ističu, a tiču se našeg grada, kako bismo, kao dio lokalne vlasti, učinili njihov život boljim i kvalitetnijim. Zato sam uvjeren u naš rast do ovog trenutka i zato sam uvjeren u naš rast u svim narednim trenucima i na svim izborima koji nam predstoje", rekao je Orlandić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније