Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

25. 04. 2019. 18:46 >> 19:35
27

SDP NAJAVIO

Krivokapić se povlači sa čela partije

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić najavio je da se neće kandidovati za tu funkciju, na IX Kongresu SDP-a, koji će biti održan 1. juna ove godine, saopšteno je iz SDP-a.

Krivokapić je to saopštio stranačkim kolegama na današnjoj sjednici Predsjedništva SDP-a.

"Ovim činom (Krivokapić) želi da otvori prostor za novu generaciju lidera SDP-a, ostajući trajno privržen istorijskim dostignućima i aktivan u borbi za njena nova evroatlanska dostignuća. Predsjednik SDP-a je donoseći ovu odluku želio i da SDP kao odgovorna partija istraje u ispunjavanju obveza iz Sporazuma za budućnost . Time želi da uvaži ozbiljni dio potpisnika Sporazuma, i pruži im konkretno uvjeravanje u pouzdanost politike SDP-a", saopšteno je iz SDP-a. 

    

 

Пратите нас на

Коментари27

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније