Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ Objavio: O.Z. ]

30. 04. 2019. 13:03   >>  13:00 20

DAMJANOVIĆ O SAVEZU "DA SVAKO IMA"

Saradnja oko ispunjavanja ciljeva Sporazuma o budućnosti

Socijalistička narodna partija (SNP), Ujedinjena Crna Gora, Radnička partija i dva člana Posebnog kluba poslanika potpisaće sjutra politički sporazum, u cilju saradnje bliskih subjekata oko ispunjavanja ciljeva Sporazuma o budućnosti, kazao je nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović.

“Politički sporazum koji će sjutra biti potpisan usmjeren je, prevashodno, na saradnju bliskih subjekata oko ispunjavanja ciljeva Sporazuma koji su potpisali svi opozicioni poslanici”, rekao je Damjanović agenciji Mina.

Prema njegovim riječima, ta saradnja će jačati u narednom periodu i osim stvaranja uslova za fer i slobodne izbore, treba da na crnogorskoj političkoj sceni pokaže da je moguće sarađivati u okviru tema koje su od interesa za najširi sloj društva, a u čijem su fokusu ekonomsko-socijalna pitanja i povećanje životnog standarda građana.

“U narednom periodu ideja je da se razgovara sa još jednim brojem respektabilnih političkih subjekata i pojedinaca, u cilju čvršćeg političkog strukturiranja koje treba da obezbijedi ozbiljnu političku snagu, koja će dati puni doprinos neminovnim političkim promjenama i konkretnoj realizaciji slogana koji promovišemo - “Da svako ima””, kazao je Damjanović.

Kako je naveo, osnovna politička misija u Crnoj Gori je da se svakom obezbijedi jednaka šansa na školovanje, posao, puna sloboda izražavanja političkih i građanskih stavova.

„To jeste i ključni razlog za političko objedinjavanje koje je započelo i sjutra dobija dodatnu težinu činom potpisivanja političkog sporazuma, čime se stvaraju i formalne pretpostavke za ozbiljno pozicioniranje na crnogorskoj političkoj sceni“, zaključio je Damjanović.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније