Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 09. 2013. 20:34 >> 20:38
1

JAČANJE PARTIJE

Novaković na čelu Pozitivne u Baru

Radomir Novaković jednoglasno je izabran za predsjednika Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore u Baru, saopšteno je iz te stranke.

 

Na sjednici opštinskog odbora, potpredsjednik stranke Mladen Bojanić je naglasio da je današnji izbor dodatni impuls jačanju organizacije Pozitivne Crne Gore.

Izborom predsjednika OO Bar stranka je, kako kaže Bojanić, potvrdila ne samo da se sprema da bude dio vlasti na Cetinju, već i u Baru i Podgorici.

"Crna Gora mora ući u zonu ekonomske stabilnosti, a to je moguće jedino ako vladajućoj koaliciji bude onemogućeno da dalje urušava nacionalne resurse. To će biti ostvareno onda ako aktuelna vladajuća kolacija ne bude imala većinu", saopšteno je iz Pozitivne.

Bojanić je ponovio da će na predstojećim lokalnim izborima na Cetinju, u Mojkovci i Petnjici Pozitivna Crna Gora nastupiti samostalno, i da stranka očekuje dobar rezultat što temelji na velikom entuzijazmu i širenju članstva.

Radomir Novaković istaknuti je privrednik, javnosti poznatiji kao prvi čovjek firme Padrino Mont i brenda Cakan sport, navode u Pozitivnoj.

"Poznat je po tome što fokus njegovog poslovanja nije isključivo profit već i briga o zaposlenima. Ostao je zabilježen gest kojim je nagradio najbolje radnike novim automobilima. Tokom skoro dvadesetogodišnjeg uspješnog poslovanja, svoj doprinos humanizmu i poštovanju principa solidarnosti najbolje je pokazao pomaganjem mnogih sportskih klubova, radnika i poslenika ne samo iz Bara već i šire", navode u Pozitivnoj.

Novaković je kazao da očekuje da će Pozitivna u Baru biti noseći stub demokratskih promjena koje će Bar učiniti mirnijim, bezbjednijim i bogatijim gradom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније