Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ TVCG ]

04. 05. 2019. 15:40 >> 22:04
44

RADULOVIĆ PORUČIO

Uključenje Karadžića još jedno političko budalesanje

Organizatotri tribine u Srpskoj kući u Podgorici, gdje se sinoć telefonom uključio bivši predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić, kojeg je sud u Hagu zbog genocida i zločina protiv čovječnosti osudio na doživotnu robiju, nijesu ništa naučili iz prošlosti, poručili su iz Matice crnogorske.

 

Podsjetimo, Karadžic je između ostalog kazao Srbima u Crnoj Gori da budu blagi prema Crnogorcima jer oni, kako je dodao, trenutno imaju krizu identiteta, kao i da ih treba razumjeti i prema njima biti tolerantan.

“Količina etničke i nacionalne mržnje u zemljama okruženja danas je veća nego prije rata 90-ih. To, dakle, doživljavam kao još jedno političko budalesanje u nizu dosadašnjih kojima smo svjedočili”, poručio je u izjavi za TVCG, Dragan Radulović iz Matica crnogorske.

Пратите нас на

Коментари44

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније