Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

09. 05. 2019. 07:12   >>  07:12 19

JOKOVIĆ SMATRA

Proteste bi trebalo uozbiljiti

Socijalistička narodna partija (SNP) smatra da sa građanskim protestima svakako treba nastaviti, ali i da ih treba uozbiljiti. Kako je kazao predsjednik partije Vladimir Joković, sve opozicione partije trebalo bi da uzmu učešće i pojačaju rad na terenu da bi protesti bili što masovniji i uspješniji.

 

"Ono na čemu SNP insistira i o čemu uvijek govori jeste to da je neophodno očuvati jedinstvo opozicije, jer samo jedinstvena opozicija može doći do rezultata, drugog puta nema", istakao je Joković za Dan.

On je kazao da je primjetna sve manja izlaznost građana na ulice, ali je naglasio da ta pojava ne bi trebalo da brine nikoga, već da bi opozicione strukture trebalo da osmisle nove zasebne akcije i da djeluju kako bi se narod ponovo pokrenuo.

"Mi smo pretpostavili da će sa dolaskom lijepog vremena biti sve manje naroda na ulicama, da će biti van grada, ali zato partije sada treba da urade svoj dio aktivnosti da ti protesti budu malo bolje osmišljeni da se daju jasne poruke i sigurno da će broj učesnika na protestu biti veći. Zato stalno ponavljamo da je jedinstvo opozicije veoma važno, jer kad djelujemo ujedinjeno možemo puno više i bolje. To se od nas očekuju i to ćemo i da uradimo", rekao je Joković.

 

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније