Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Antena M, Pobjeda; Objavila: M.M ]

11. 05. 2019. 12:30 >> 12:35
4

DAVIDOVIĆ

Stojim iza pokreta "Da svako ima"

Nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović kazao je u intervjuu za TV Kopernikus da je on jedan od organizatora pokreta „Da svako ima“ koji sačinjavaju više političkih subjekata i nezavisnih poslanika.

"Mi smo pokrenuli jednu veliku političku inicijativu u kojoj je došlo do ujedinjenja tri partije, SNP-a, Ujedinjene Crne Gore i Radničke partije, kao i pet nezavisnih poslanika. U pitanju je subjekt pod nazivom „Da svako ima“ i smatramo da je riječ o ozbiljnoj inicijativi koja će biti respektabilan politički subjekat“, rekao je Davidović za TV Kopernikus.

On je odgovarajući na pitanje voditelja kazao da je „spreman da odmah uđe u ozbiljnu političku borbu u Crnoj Gori“ koja u perspektivi uključuje i kandidovanje na narednim predsjedničkim izborima protiv aktuelnog predsjednika Mila Đukanovića.

''Naravno da sam spreman i da uđem u tu potencijalnu trku pod uslovom da me podrže i ostali ljudi iz opozicije'', rekao je Davidović.

Davidović je dodao da će se „presuda protiv lidera DF-a u slučaju pokušaja terorizma okrenuti protiv njenog autora“.

„Demokratski front je ostrvo sunca u okeanu mraka. Najviše će izgubiti onaj koji misli da je pobijedio“, rekao je Davidović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније