Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

14. 05. 2019. 13:35 >> 13:35
3

POPOVIĆ OCIJENIO

Opština Kotor funkcioniše van zakona

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović upozorio je da Opština Kotor ne funkcioniše nakon smjene predsjednika te lokalne samouprave Vladimira Jokića.

Popović je kazao da je Opština van zakona i da se ne nazire rješenje krize u tom gradu, i pozvao Vladu i predstavnike političkih partija da hitno reaguju, jer Kotor nema lokalne vlasti, pošto su gotovo svi funkcioneri podnijeli ostavke ili su razriješeni, a zaposleni u lokalnoj upravi, njih skoro 700, ne primaju plate.

Da vlast u Kotoru nije bila dorasla zadatku poručio je i odbornik LP-a Vido Drašković, koji je sada već bivšeg predsjednika optužio za sve što se dešava u tom gradu.

"Zakon o javnoj upravi je ostao nedorečen i po meni je prosto jedino rješenje da se hitno formira vlast, da li će ostali dati manjinsku podršku, LP će dati manjinsku podršku bilo kome ko može da formira vlast, samo da se grad i Opština u ovom trenutku spašavaju. Pozivam parlamentarne političke partije, ima ih osam da se hitno sastanu, a naravno i najveću odgovornost ima DPS da sazove takav sastanak", rekao je Popović.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније