Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

16. 05. 2019. 09:14 >> 09:14
13

DEMOKRATE REAGOVALE

Razumijemo nervozu Ranka Krivokapića

Nervoza Ranka Krivokapića i SDP-a razumljiva je, jer je Demokratska Crna Gora u potpunosti razobličila njihovu komediju u tri čina, ocijenjeno je iz Demokratske Crne Gore.

Demokrate su reagovale nakon što je iz SDP-a juče saopšteno da bi Aleksa Bečić saradnike UDBE trebalo da potraži u svom okruženju.

"Vidimo da su se u SDP-u najviše uzrujali zbog toga što smo konstatovali da je UDBA svako ko bi smjenjivao opozicione predsjednike opština u Crnoj Gori. Uzrujali su se iako se ta konstatacija, u našem saopštenju, nije čak ni odnosila na SDP, mada nije da nisu dali razloga da se i odnosi. Ostavljamo javnosti da izvodi zaključke o daljim implikacijama ove uzrujanosti u SDP-u. Što se nas tiče, nervoza Ranka Krivokapića i SDP-a razumljiva je jer je Demokratska Crna Gora u potpunosti razobličila njihovu komediju u tri čina. Da je ta farsa u potpunosti ogoljena i demontirana, potvrđuje nam i masovan prilazak ljudi koji nam saopštavaju kako jeftiniju prevaru od ove nijesu od davnina vidjeli", navode Demokrate.

Istakli su da je SDP tražio referendum, pa pobjegao od njega.

"Tražili ste da predsjednica Skupštine prekine sjednicu, pa ste je prevarili i ostali u sali da srušite opozicionu vlast, zajedno sa DPS-om. Zatim ste htjeli sve da svalite na dva odbornika, ali vas je fotografija slavlja uz viski sa perjanicima DPS-a totalno dokrajčila. Slab si režiser, Krivokapiću. Sve što ste ti i SDP uradili tokom ovih nekoliko nedjelja u Kotoru, moguće je podvesti pod jednu riječ: prevara i tačka", navode iz Demokrata.

Poslije tolikih prevara, kako su rekli, "nema tog iskrenog i istinskog opozicionara koji može vama povjerovati bilo šta, kamo li sa vama sarađaivati, sjesti za isti sto i nešto dogovarati".

"Više vam ne vjerujemo ni kad kažete da je more plavo, kamo li kad pokušavate pravdati ono što pravdati nije moguće, a to, kako smo već konstatovali nije ništa drugo nego pokušaj da se sramotan postupak predavanja Kotora u ruke DPS-u prokrijumčari u paketu sa navodno neposlušnim djelovanjem jednog odbornika. Kad je u pitanju Jonica, činjenica je da Demokrate od nje nikada ništa nijesu tražile, sa njom nemamo nikakvu komunikaciju, što se za Krivokapića ne bi moglo reći, posebno imajući u vidu da upravo on ovih dana Jonicu moljaka da mu suprugu ne ostavi bez funkcije u Luci Kotor. Pritom, vjerovatno, nade polaže u iskustvo koje sa Jonicom ima kada ona nije glasala za njegovu smjenu sa mjesta predsjednika Skupštine. I on nekome nešto da prigovori. Jadno da jadnije biti ne može. Bar ne do sljedećeg čina komedije del Ranko", zaključile su Demokrate.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније