Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

16. 05. 2019. 12:11   >>  12:11 14

ODGOVORILI DEMOKRATAMA

Mrze SDP zbog obnove nezavisnosti

Djeca Snežane Jonice iz Demokratske Crne Gore najviše mrze i napadaju SDP, jer nam još ne mogu oprostiti obnovu crnogorske nezavisnosti, saopšteno je SDP-a.

Iz SDP-a su to odgovorili nakon što su Demokrate saopštila da "razumiju nervozu Ranka Krivokapića".

Nazivajući lidera Demokrata Aleksu Bečića "portparolom Srđana Milića", iz SDP-a kažu da je Bečić "u posljednjem saopštenju odustao od priče o UDBI".

"Da li je reterirao poslušavši savjet SDP-a ili se obratio direktno Jonici, pa pogledao malo bolje oko sebe, manje je važno. Da je isključivi cilj Demokrata od njihovog osnivanja pokušaj uništenja kompletne pozicije to je valjda svakome danas jasno. Maske su pale, a Aleksa i Boris se pokazali kao glumci amateri. To pokazuju i ovih dana kada ne napadaju samo SDP, već i ostale opozicione partije. Nama je jasno – Joničina djeca iz Demokrata najviše mrze i napadaju SDP jer nam još ne mogu oprostiti obnovu crnogorske nezavisnosti", saopštio je SDP.

Nakon toga, na skali njihove mržnje, kako navode, "slijedi SNP kojega su pokušali razbiti i uništiti, a odavno je poznato da izdajnik najviše mrzi upravo onoga koga je izdao".

"Naravno, tu se niz ne završava, jer gotovo da nema subjekta iz opozicije kojem Joničina djeca nijesu načinila političku štetu ili ga napadala i ispaljivala otrovne strelice. Oni ne mogu ni sa kim a da mu prethodno ne zavežu crvenu kravatu. Ko ne pristane na kravatu, jasno je, vežu mu svilen gajtan. Što se SDP-a tiče, jedino gdje smo imali lošu režiju je kada smo od vas pokušali napraviti građansku partiju. A Demokrate su bile, nažalost i ostale, samo otpadnici od SNP-a. Odnedavno u Kotoru porodjeni i kao Joničina djeca. Nastali na pokušaju rušenja opozicione partije, nastavljaju da pokušavaju da ruše sve redom u opoziciji. Srećom, sve više bezuspješno. I na kraju, iskazujući primitivizam kojem su skloni, još jednom zaviruju u tuđi privatni život, saopštavajući pri tom neistine. Ipak, da im zadovoljimo i tu znatiželju, Joničinoj djeci iz Demokrata poručujemo – iako sva javnost zna da se ne razumijete najbolje u ustavnu kategoriju braka kao zajednice muškarca i žene, radi istine, obavještavamo vas da g -din Krivokapić nije u bračnoj zajednici", navode iz SDP-a.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније