Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

17. 05. 2019. 12:09 >> 12:09
10

SNP PODGORICA

"Joković da insistira na nastavku protesta"

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) jednoglasno je dao podršku Glavnom odboru, predsjedniku i rukovodstvu partije da potpiše Sporazuma o zajedničkom djelovanju i saradnji sa Ujedinjenom Crnom Gorom, Radničkom partijom i nezavisnim poslanicima. Podržali su i predsjednika partije Vladimira Jokovića da u razgovorima sa predsjednicima političkih partija i organizatorima protesta "Odupri se" insistira na nastavku protesta, ali sa boljom organizacijom i pripremama za svaki od skupova pojedinačno.

"Mi u SNP smo se konsolidovali i stoga ćemo se punom snagom zalagati za Crnu Goru svih građana. Hoćemo bolji i veći standard, hoćemo Crnu Goru vladavine prava koja će se prepoznavati po radu i poštenju, a ne po nepočinstvima aktuelne vlasti", kazao je predsjednik SNP-a Vladimir Joković.

On je dodao da će rukovodstvo partije u narednom periodu obići cijelu Crnu Goru, svaki opštinski i mjesni odbor, kako bi se što spremnije dočekali događaji koji slijede i članstvo i građani podrobnije informisali o budućim aktivnostima.

Potpredsjednik partije Dragoslav Šćekić pozvao je na jedinstvo i još ozbiljniji rad na terenu, kako bi se, kkao je kazao, došlo do svakog čovjeka.

"Samo na taj način steći će se uslovi za smjenu aktuelnog režima koji je unazadio Crnu Goru. U narednom periodu SNP će se sve više baviti i ekonomsko-socijalnim temama", rekao je Šćekić.

Sastanku su prisustvovali i članovi predsjedništva SNP CG Vasilije Lalošević, Miomir Vojinović, Milisav Ćorić, Miloš Rajković i član GO iz Berana Darko Stojanović.

"Članovi podgoričkog odbora SNP dali su jedinstvenu podršku pomenutim partijskim aktivnostima i izrazili očekivanje da će potpisnice ovog političkog sporazuma sve učiniti da se ovaj Savez širi i postane ozbiljan činilac na crnogorskoj političkoj sceni, koji će na sljedećim izborima biti dio vlasti", navodi se u saopštenju.

Članovi opštinskog odbora SNP Podgorica su se obavezali da će svojim političkim djelovanjem učiniti sve da osnaže ovaj savez i SNP CG.

"Opštinski odbor je dao punu podršku predsjedniku SNP Vladimiru Jokoviću da u razgovorima sa predsjednicima političkih partija i organizatorima protesta 'Odupri se' insistira na nastavku protesta, ali sa boljom organizacijom i pripremama za svaki od skupova pojedinačno", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније