Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

17. 05. 2019. 21:25 >> 21:25
6

VULIN POZIVA

I CG da se ohrabri i progovori o velikoj Albaniji

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozvao je danas Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju da se "ohrabre i progovore" o, kako je rekao, "velikoj Albaniji kao najvećem zlu i prijetnji po mir na Balkanu".

Reagujući na izjavu predsjednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija o Nišu kao "albanskom gradu", Vulin je ocijenio da se radi o "apsolutno neprihvatljivom zvjeckanju oružjem" kao i da je odgovornost na "EU i NATO paktu" da "zaustave veliku Albaniju".

"Ako Evropa brzo ne shvati da je velika Albanija najveće zlo i najveća prijetnja miru na Balkanu, dočekaće da se ratni požar proširi po čitavom Balkanu. Nemojte dozvoliti da neosuđeni teroristi, zato što bježe od kazne, zapale čitav Balkan. Odgovornost više nije na nama, odgovornost nije više na Srbiji i Srbima. Ovo su već upozorenja koja se ne mogu više ignorisati", naveo je Vulin a prenijelo Ministarstvo odbrane Srbije.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније