Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

18. 05. 2019. 12:11 >> 12:11
3

DEMOKRATE PORUČILE

"Ostavka Đačića očekivan potez"

Ostavka Mirka Đačića na mjesto predsjednika Opštine Pljevlja očekivan je potez nakon niza neuspjeha, i dokaz je da se politika DPS-a u Pljevljima urušila, ocijenjeno je iz Demokratske Crne Gore.

 

"Ostavka je dokaz da se politika DPS-a, čiji je Đačić bio reprezent u Pljevljima, potpuno urušila. Takođe, ovaj iznuđeni čin je svojevrsna kapitulacija DPS-a i njegovih koalicionih partnera u Pljevljima. Prije samo pet godina Đačić je doveden kao spasilac, a odlazi kao čovjek koji je nizao neuspjehe", kazao je šef kluba odbornika Demokrata u SO Pljevlja Nikola Rovčanin.

Mora se ipakl, kako je rekao, "primjetiti da je (Đačić) smogao hrabrosti i pokazao lično dostojanstvo, da ovakvim gestom javno ukaže da politika partije koju predstavlja nije sposobna da riješi nagomilane probleme".

"Sve ono na šta su Demokrate uporno skretale pažnju, ispostavilo se kao tačno, do te mjere da je dobilo potvrdu i lidera suprostavljene političke strane. Đačić se zapravo sapleo o sopstvenu partiju. Valjda je sada svima jasno da je DPS politika proizvođač problema i da niko ko je dio te priče ne može biti rješenje. Svaki lokal - patriotski pristup u sudaru sa interesima prve familije, doživljavao je poraz za porazom, sve do potpunog fijaska", navodi Rovčanin.

Tvrdi da je Đačić mnogo toga počeo i najavio, "a gotovo ništa nije dovršio".

"Nasuprot tome, za vrijeme posljednjeg mandata lokalne vlasti, postignut je najveći stepen zapostavljanja u novijoj istoriji. Od ukupno 201,3 miliona eura kapitalnih projekata za posljednje četiri godine u Pljevlja, kao treću po veličini opštinu u državi, je usmjereno svega 6,2 miliona eura. Koliko je postignuto, može se utvrditi jednostavnim pogledom na okolinu: sve je devastirano, urušeno i oronulo. DPS je opet prevario građane Pljevalja", poručio je Rovčanin.

Nada se, kako je rekao, "da je nakon ostavke Mirka Đačića svim građanima Pljevalja, pa i onima koji su glasali DPS, postalo jasno da dok DPS ne padne, Pljevlja neće ustati".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније