Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

20. 05. 2019. 14:17   >>  14:16 9

BEČIĆ ČESTITAO 21. MAJ

CG se voli iskrenošću, poštenjem i čuvanjem tradicija

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić u svoje i ime partije svim građanima Crne Gore, čestitao je Dan nezavisnosti.

"Smisao i značenje 21. maja svakako se, ni u najmanjoj mjeri, ne nalaze u zlonamjernim i krivotvorenim interpretacijama nosilaca vlasti koji, vidjeli ste, i ovih dana, ovaj datum zloupotrebljavaju isključivo da jedne proglašavaju patriotama, a druge izdajnicima. To nije samo profanisanje patriotizma kao osjećanja imanentnog svakom ljudskom biću, već i svođenje ovog datuma na instrument kojim bi željeli da ostanu na vlasti i u tome je suština njihove "ljubavi" prema Crnoj Gori", navodi Bečić u čestitki.

Kaže da građani znaju kako se Crna Gora voli.

"Crna Gora se voli iskrenošću, poštenjem, čuvanjem njenih najboljih tradicija, bratskom ljubavlju, komšijskom slogom, a ne kriminalom, lopovlukom i mržnjom, kako je vole oni koji se, nažalost, nalaze na njenom čelu", naveo je lider Demokrata.

Poziva na, kako kaže, promijenu paradigme ljubavi prema Crnoj Gori.

"Hajde da je volimo i poštujemo onako kako ona zaslužuje – bez gaženja njenih zakona i njenog Ustava, hajde da sačuvamo njene ljepote od pohlepnih tajkuna bliskih vlasti, hajde da spriječimo našu mladost da odlazi iz domovine, hajde da se u njoj rađaju novi naraštaji, hajde da živi Crna Gora, naša majka i naša otadžbina. Da je slavna i da je vječna Crna Gora", zaključio je Bečić.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније