Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 02. 2013. 12:13 >> 12:25
2

ODLUKA NAREDNOG MJESECA

LP: Ivančević neovlašćeno dao izjavu

Liberalna partija je danas saopštila da je savjetnik predsjednika partije Dragan Ivančević, zadužen za ekonomska pitanja, sinoć neovlašćeno dao izjavu koja se može u javnosti protumačiti kao podrška LP-a kandidatu Filipu Vujanoviću.

Funkcioner LP-a Dragan Ivančević kazao je sinoć agenciji MINA da je na sjednici Savjeta i predsjedničkog kolegijuma LP zaključeno da Glavni odbor stranke može donijeti odluku o punoj podršci Vujanoviću, kada Državna izborna komisija potvrdi njegovu kandidaturu, i kada se Ustavni sud izjasni o njenoj zakonitosti.

 

 

Iz LP-a su danas podsjetili da su Predsjednički kolegijum i Savjet LPCG na sjednici održanoj 26. januara 2013. godine, zauzeli stav da nakon proglašenja kandidatura na predsjedničkim izborima, od strane nadležnih državnih organa Glavni odbor partije donese Odluku o uskraćivanju ili eventualnoj podršci kandidatu DPS-a Vujanoviću.

Iz LP- je najavljeno da će ta sjednica Glavnog odbora partije na kojoj će se, između ostaloga, odlučivati o eventualnoj podršci Vujanoviću  biti održana narednog mjeseca.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније