Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

10. 06. 2019. 09:57   >>  09:56

DF BUDVA

"Spremni da dogovoru damo još jednu šansu"

Iz Demokratskog fronta poručuju da su, i pored brojnih napada od koalicionih partnera u Budvi, spremni da sjednu za isti sto i da, kako poručuju iz DF-a, dogovoru daju još jednu šansu.

"Javni interes i želja da opozicija pokaže najbolje lice i da Budva bude pouka i poruka Crnoj Gori, dužni smo da dogovoru damo još jednu šansu", poručuju iz DF-a.

U saopštenju DF-a se navodi da je bivši predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović, dirigent napada na aktuelnog predsjednika Opštine Marka Carevića.

“Nedavno je, saznajemo, sazvao partijski sastanak i ogorčen prisustvom gospodina Carevića u medijima, što je prirodno za čovjeka kojem je ostalo toliko nezavršenog posla, započeo orkestriranje ne bi li se bacila mrlja na rad predsjednika Opštine. Umjesto da makar dok je na platnom spisku Opštine bude dobronamjerna kritika kolegi, Krapović poseže za niskim udarcima računajući na jeftine političke poene i ponovnu vlast. O svojoj odgovornosti za pitanje kongresnog centra i hotela, kao bivšeg predsjednika Opštine, kao i kolega iz nadležnih sekretarijata ni riječi. Hoće vlast, neće odgovornost”, poručuju iz DF-a.

Kažu i da je prva violina u tom orkestru Miomir Pejović (Demokrate).

“Predlažemo da svoje nalaze udruži sa nalazima MANS-a pa da zajednički obogate državne institucije za vrijedne nalaze, a ne da od predsjednika Opštine očekuju da sa time bavi. Uvjereni smo da će predsjednik Carević, u skladu sa odgovorom nadležnih institucija, znati da reaguje na pravi i pravno valjan način”, stoji u saopštenju DF-a.

Za napade na Carevića optužuju i Vladimira Bulatović iz Crnogorske, kao i predsjednika Skupštine Opštine Budva Krsta Radovića, kao i Boženu Jelušić.

“Nakon optužbi da smo kriminalna organizacija, da „trgujemo“ vrtićem i da sarađujemo sa DPS-om od kojeg trpimo u istoriji Crne Gore rijetko viđen progon, teško je sjesti i pogledati u oči one koji su to izgovorili. Ali javni interes i želja da opozicija pokaže najbolje lice i da Budva bude pouka i poruka Crnoj Gori, dužni smo da dogovoru damo još jednu šansu. Uvjereni da i dalje dijelimo iste ciljeve i viziju Budve, opominjemo vas za izgovorene riječi i prihvatamo poziv da sjednemo za sto i razgovaramo, a sve u interesu našeg grada i njegovih građana”, poručuju iz DF-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније