Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

11. 06. 2019. 09:31   >>  09:36

DF BUDVA

"Zbog Krapovića opozicija gubi kredibilitet"

Djelovanjem i izjavama potpredsjednika Demokrata Dragana Krapovića opzicija gubi kredibilitet, poručuju iz budvanskog odbora DF-a.

Krapović je juče optužio aktuelnog predsjednika Opštine Budva Marka Carevića da je, kako je naveo, odavno čovjek građevinskog lobija.

DF Krapoviću ogovara da će javnosti, morati da objasni kako je dvije godine bio na vlasti zahvaljujući ljudima "iz građevinskog lobija".

"Kako Vam tad nije smetalo da imate podršku, kako sami govorite, lažno ugroženih Srba, jeste li samo zbog vlasti ćutali. Nipodaštavanje borbe za jednaka prava jedne nacionalne zajednice i nekog ko se za njih pošteno zalaže moraćete da objasnite svojim glasačima”, poručuju iz DF-a.

Kažu da je sada svima jasno ko izdaje opoziciju i ko bi htio da profitira od podjela, kao i to ko je reditelj farse po "kotorskom scenariju".

“A čija je pobjeda, o tome će građani. Opozicija u Budvi Vašim djelovanjem gubi kredibilitet, i ako to rezultira povratkom na vlast onih koji su zaslužni za devastaciju grada, bićete odgovorni upravo Vi”, poručuje DF Krapoviću.

Bivšem predsjedniku opštine Budva poručuju i da pročitajte još jednom urbanističko-tehničke uslove i predlog idejnog rješenja

“Investitor predlaže 0,55 indeks zauzetosti (Izauz.) iako mu UTU omogućava 0,64, i indeks izgrađenosti (Iizgrađ.) 4,43 iako mu UTU daje 4,44. Uostalom, zašto ste branili gradskoj arhitektici da se izjasni o idejnom rješenju? Zašto, gospodine Krapoviću, niste pokrenuli ranije skupštinsku raspravu, predložili skupštini odluku, obavijestili medije, pozvali nadležne institucije? Niste umjeli da riješite problem? Ili, možda, zato da bi danas politički profitirali od „vrućeg krompira“ predatog gospodinu Careviću?”, stoji u saopštenju DF-a.

Kažu i da su Krapoviću politički poeni ispred interesa grada, a partija ispred sugrađana.

DF Krapoviću poručuje i da svoju energiju usmjerite ka dobroj i konstruktivnoj kritici rada izvršne vlasti.

“Uprkos tome što ste na krajnje nekorektan i manipulativan način pokušali da medijskim napadima nanesete štetu i stetknete po neki politički poen, DF će nastaviti da djeluje u najboljem interesu grada i grđana koji su jasno pokazali da ne žele da Budva padne u ruke onih koji su je ekonomski, moralno i u svakom smislu devastirali. Ovim završavamo svaku vrstu javne polemike koju ste inicirali, a u narednom periodu ćemo se “pogledati u očima” po ovoj i mnogim drugim temama”, zaključuje se u reagovanju budvanskog odbora DF-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније