Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

11. 06. 2019. 17:28   >>  17:41

U TRSTU

Darmanović na sastanku ministara CEI

Crnogorski šef diplomatije Srđan Darmanović učestvovaće na sastanku ministara vanjskih poslova Centralno-evropske inicijative (CEI) koji će, u okviru italijanskog predsjedavanja Inicijativom, biti održan sjutra u Trstu.

CEI, kako su kazali iz resornog Ministarstva, predstavlja važan regionalni mehanizam 17 država Centralne i Jugoistočne Evrope sa fokusom na promovisanje evropskih vrijednosti i standarda i održivi razvoj regiona kroz međuvladinu, parlamentarnu i saradnju poslovnih zajednica.

"Učešće Darmanovića na sastanku biće prilika za dodatnu afirmaciju posvećenosti Crne Gore regionalnoj saradnji, kao i predstavljanje ostvarenih rezultata u evropskom integracionom procesu", kaže se u saopštenju.

Najavljeno je da će Darmanović tokom posjete Trstu svečano otvoriti Konzulat Crne Gore, na čelu sa počasnim konzulom Svenom Bičlerom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније