Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ TVCG; Objavila: M.M ]

11. 06. 2019. 20:30 >> 20:34

DPS

"Vodićemo računa o interesu građana Kotora"

Nakon što je Upravni sud poništio odluku o razrješenju Vladimira Jokića sa mjesta predsjednika Opštine Kotor, iz DPS-a za TVCG poručuju da se zna ko je nova većina u Kotoru, te da čekaju novu sjednicu i novog predsjednika koji će voditi računa o interesu građana.

U DPS -a, kažu da sudsku odluku neće komentarisati, ali će je, kada je dobiju pažljivo analizirati i postupiti u skladu sa zakonom.

Ipak, poručuju da je jedno jasno - zna se ko je sada većina u Kotoru.

"Ono što je, rekao bih, suština u ovoj situaciji i što je opšte poznato političkoj javnosti, to je da u Kotoru evidentno postoji nova politička većina, za koju sam siguran da će se u najskorije vrijeme valorizovati tako što će Kotor dobiti novog presjednika iz nove skupštinske većine. Ukoliko ne bude novih nelegitimnih odluka od strane vlasti koja je dovela Opštinu Kotor u situaciju u kakvu je dovela trenutno," saopštio je Mihailo Anđušić iz DPS-a.

U DPS-u čekaju novu sjednicu lokalnog parlamenta Kotora i novog predsjednika Opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније