Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

13. 06. 2019. 07:11 >> 16:57
23

JANJIĆ VJERUJE

Selakovićeva izjava nije stav Srbije

Izjava generalnog sekretara predsjednika Srbije Nikole Selakovića, da je Crna Gora, kako je kazao, klasična srpska država u kojoj živi 31 odsto Srba, najvjerovatnije je lični, a ne zvaničan stav Beograda, smatra analitičar Dušan Janjić.

“Srbija ne smje sebi da dozvoli da bude trojanski konj za rusko obračunavanje sa NATO-m, a da to radi preko leđa građana Crne Gore, bez obzira na to da li se oni osjećaju kao Srbi ili kao Crnogorci”, kazao je Janjić gostujući u emisiji "Fokus", na TVCG.

Janjić je uvjeren da Vučić tu liniju neće preći.

“Ima onih koji bi to uradili, sada ostaje samo da se ograde od te Selakovićeve izjave, jer ja vjerujem da je on nju dao više lično, nego kao predstavnik države”, naveo Janjić.

Janjić je naveo i da odnosi Crne Gore i Srbije nijesu dobri, ali kako dodaje ne vidi racionalan razlog za to.

“Mislim da to stvara politika”, poručio je Janjić.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније