Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.P. ]

14. 06. 2019. 12:17   >>  12:23

PARLAMENT ODLUČIO

Golubović novi predsjednik opštine Pljevalja

Pljevaljski lokalni parlament izabrao je Igora Golubovića iz DPS-a za predsjednika opštine. Golubovića su podržali odbornici liste koalicije "DPS,SD,BS-Milo Đukanović-Za dobro građana Pljevalja".

Iz DPS poručuju da ih mandat koji su im građani dali na posljednjim lokalnim izborima, obavezuje i daje za pravo da gradom upravljaju posvećeno i predano u interesu svih građana opštine.

"Manipulacije i špekulacije, zarad dnevnog politikanstva i sitnih poena ostavljamo onima kojima je kritika jedino što su znali i što znaju da rade. Mi idemo dalje, nastavljamo započete i počinjemo nove projekte za evropski sjaj naših Pljevalja kroz podizanje nivoa kvaliteta življenja svih Pljevljaka", navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a.

Navode da se kao odgovorna partija, zajedno sa koalicionim partnerima, posvećeno i pažljivo odnose prema izboru svih onih koji vrše najodgovornije funkcije u službi građana.

"Stečeno radno iskustvo, odgovornost, stručnost i ugled, postignuti rezultati na rukovodećim funkcijama koje je obavljao, kao i rezultati ostvareni u radu lokalne i državne uprave, preporučili su Igora Golubovića za predsjednika Opštine Pljevlja" navodi se u saopštenju i dodaje da su ti rezultati garant su da će funkciju obavljati posvećeno i u interesu svih građana opštine Pljevlja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније