Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R. [ Mina ]

16. 06. 2019. 21:43   >>  21:42 1

IZ OO PORUČILI

"Dokazaćemo Kotoranima da DPS nema alternativu"

Kotorski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) dokazaće Kotoranima da DPS nema alternativu, saopšteno je iz te partije.

Juče je, u velikoj sali Kulturnog centra „Nikola Đurković“, održana osma Opštinska izborna konferencija DPS-a Kotor.

“Odmah po preuzimanju vlasti u Kotoru, opštinski odbor (OO) Kotor će dokazati Kotoranima da DPS nema alternativu i pričinjenu štetu nakon dvoipogodišnje vladavine retrogradne politike sanirati u najkraćem roku”, kaže se u saopštenju.

Osma Opštinska izborna konferencija DPS Kotor izabrala je 60 članova u novi saziv OO, koji u svojoj strukturi ima 20 odsto mladih, 30 odsto žena, a 50 odsto je novih članova tog organa.

“U skladu sa Statutom, pored članova izabranih na konferenciji, 12 članova po funkciji biće sastavni dio novoformiranog OO DPS Kotor”, dodaje se u saopštenju.

Konferenciji je prisustvovalo 126 delegata i brojni gosti.

Predsjednik OO DPS Kotor Željko Aprcović podsjetio je učesnike na rad tog organa partije u periodu između dvije izborne konferencije, uz osvrt na aktuelnu političku situaciju u Kotoru i budućim aktivnostima stranke u tom gradu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније