Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

17. 06. 2019. 21:00 >> 21:09
8

NSD

"Đukanović nepoželjan u Beranama"

Iz Nove srpske demokratije je saopšteno da se predsjednik DPS-a Milo Đukanović nije nimalo prijatno osjećao danas u Beranama nakon, kako navode, poruke da je tamo nepoželjan.

 

Podsjetimo Đukanović je iz Berana poručio da Crna Gora nema namjeru da otme nijedan metar tuđe teritorije, ali neće dozvoliti da se otima ono što pripada Crnoj Gori.

“Đukanović je u Beranama danas pokazao da više ne može biti predsjednik svih građana i da bi najbolje bilo nekako ga osloboditi te obaveze i skinuti mu sa pleći ovaj preteški teret koji je uprtio”, saopšteno je iz NSD.

Kažu da Đukanović odavno nema svoju volju.

“Već po nalogu (Hašima) Tačija i (Ramuš) Haradinaja mora da se bori protiv crkve u kojoj su kršteni njegovi preci”, poručuju iz NSD.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније