Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

18. 06. 2019. 12:22 >> 12:41
4

REAGOVANJE

DF: Sinđelić u CG već 10 dana

Demokratski front je saopštio da su navodi glasila o bjekstvu Aleksandra Sinđelića iz Srbije u Crnu Goru apsolutno netačni, jer se on, kako tvrde u Podgorici nalazi skoro desetak dana, gdje ga “Milivoje Katnića danima već priprema za pres konferenciju”.

 

“Saša Sinđelić sinoć prebjegao iz Srbije koristeći staze i bogaze, a sve bježeći od srpskih službi bezbjednosti, predstavlja kvazidramatični pokušaj skretanja pažnje sa jučerašnjeg kriminalno skandaloznog nastupa Milivoja Katnića koji bi da je Crna Gora pravno uređena država završio ili njegovim hapšenjem ili hospitalizacijom”, navodi se u reagovanju DF-a.

Oni su pozvali da se objavi fotografija Sinđelića.

“Istina je sljedeća, pošto Srbija ne želi da isporuči svog državljanina Hrvatskoj, zbog ubistva za koje je osuđen na dvadeset jednu godinu zatvora, prećutno mu je omogućila  da pređe u Crnu Goru, jer je više nego očigledno da čovjek s njegovom mentalnom dijagnozom bolesti više nikom nije potreban, osim Milivoju Katniću”, navodi se u reagovanju.  

Kazali su da jedva čekaju konferenciju za medije Sinđelića.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније