Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

18. 06. 2019. 12:56 >> 13:18
3

PRAVA CG POZIVA

Darmanović da postupi kako priliči ministru

Prava Crna Gora najoštrije osuđuje skandalozne stavove savjetnice u ambasadi Crne Gore u Turskoj, Mirne Nikčević. Prava Crna Gora poziva ministra Srđana Darmanovića da se u ovaj slučaj umiješa i reaguje onako kako i “priliči osobi koja se nalazi na čelu Ministarstva”.

 

Iz Prave ističu da je javnost od MIP-a dobila samo informaciju da će Nikčević snositi posledice ali ne i kakve.

“Osim huškačkih izjava i pozivanja na spaljivanje vjernika u Hramu, pomenuta gospođa Nikčević je, umjesto povlačenja svojih riječi i izvinjenja cjelokupnoj javnosti, a ne samo vjernicima – nastavila svoj Fejsbuk pir. Prava Crna Gora poziva ministra Darmanovića da se u ovaj slučaj umiješa i reaguje onako kako i priliči osobi koja se nalazi na čelu Ministarstva pod čijom jurisdikcijom se nalazi osoba koja bi, kako reče, spaljivala vjernike”, saopšteno je iz Prave CG.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније