Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 06. 2019. 18:58 >> 18:57
1

IZBORNA KONFERENCIJA DPS-A

"Plav položio ispite iz multietičnosti i suživota"

Plav je položio sve ispite iz multietičnosti i suživota i to je vrijednost koju treba dodatno snažiti i afirmisati kao dokaz dobrih odnosa među ljudima svih vjera i nacija, poručeno je sa Izborne konferencije Koordinacionog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako navode, danas je u Plavu održana Izborna konferencija Koordinacionog odbora DPS-a koja je izabrala novi sastav Opštinskog odbora.

Novi Opštinski odbor brojaće 60 članova, 52 novoizabrana i 8 po funkciji.

"Sa izborne konferencije je poručeno da je Plav položio sve ispite iz multietičnosti i suživota i da je to vrijednost koju treba dodatno snažiti i afirmisati kao dokaz dobrih odnosa među ljudima svih vjera i nacija koji žive u Plavu. Na Konferenciji je pozdravljena snažna podrška Vlade razvoju sjevera i opštine Plav, te u tom kontekstu je naglašeno da će brojni infrastrukturni projekti koji se realizuju umnogome unaprijediti kvalitet života i usluga u ovoj opštini. Posebno je istaknuta potreba turističkog potencijala Plava", navode u saopštenju.

Prisutne delegate konferencije je pozdravio u ime Bošnjačke stranke Damir Gutić, a u ime SD Mirsad Bajrektarević. Konfereniciji je u ime Predsjedništva DPS-a prisustvovao Mevludin Nuhudžić, a u ime Izvršnog odbora DPS Mirsad Mulić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније