Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

23. 06. 2019. 08:10 >> 08:12
3

"DA SVAKO IMA"

Joković: Uskoro proširenje koalicije

Politički savez "Da svako ima", koji čine Socijalistička narodna partija SNP, Ujedinjena Crna Gora UCG, Radnička partija RP i nezavisni poslanici, uskoro će krenuti sa zvaničnim pregovorima oko proširenja koalicije, potvrdio je za Dan lider SNP-a Vladimir Joković.

On je poručio da o nastupu na parlamentarnim izborima još nisu ništa precizno govorili, niti o tome u ovom trenutku razmišljaju.

“Sad nam je prioritet koalicija koju ćemo sigurno osnaživati i proširivati. Jedno je sigurno – koalicija „Da svako ima” je otvorena za razgovor sa svima koji mogu doprinijeti boljitku saveza i koji se slažu sa postavljenim ciljevima opozicije. Pregovaraćemo sa pojedinim parlamentarnim i vanparlamentarnim partijama, sa slobodnim intelektualcima – pojedincima kao i sa svima onima koji bi podijelili sa nama one vrijednosti koje smo uspostavili pri formiranju ove koalicije i koji bi se s njima služili”, rekao je.

Kako je dodao, potpuno su otvoreni za takve razgovore sa svima i oni će trajati sve do konačnog dogovora o tome kakav će sastav biti na parlamentarnim izborima.

"Mi ćemo imati puno razumijevanje za sve i vrata su otvorena svima koji žele da budu dio nas, a da naravno njihov prilazak nama ne remeti naše vrijednosti koje smo uspostavili. Spremni smo za razgovor i saradnju sa svima", jasan je Joković.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније