Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

23. 06. 2019. 11:54 >> 12:01
6

ODGOVOR MARKOVIĆU

SNP: Nećemo ovu i ovakvu Crnu Goru

Socijalistička narodna partija Crne Gore poručila je premijeru Dušku Markoviću da je, kako kažu, dosta branio ovu državu.

Marković je juče u Mojkovcu poručio da Crna Gora neće dozvoliti nikakva miješanja i uplitanja u našu slobodu i našu nezavisnost.

“Za vrijeme dok ste je branili i branite ona posta stjecište korupcije i kriminala, država nerasvijetljenih ubistava”, poručuju iz SNP-a.

Kažu da neće ovu i ovakvu Crnu Goru.

“Crnu Goru ste stavili na stub svakojakog srama, kreirali stanje gdje afere Snimak i Koverat postaju dio svakodnevnih dešavanja, dok Vi sa svojom užom klikom uživate u privilegijama privatne države Crne Gore”, poručuju iz SNP.

SNP premijeru poručuje i da ih više ne poziva na razgovor.

“Demantovaće Vas Milo Đukanović koliko je sjutra. SNP čvrsto vjeruje da se iz ovog opasnog političkog ćorsokaka mora izlaziti. A naše svetinje će svakako ostati u nekoj novoj, ljepšoj Crnoj Gori”, zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније