Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

27. 06. 2019. 10:26   >>  13:08 31

U HOTELU VARDAR

Nova većina smijenila Dragicu Perović

Nova odbornička većina u Skupštini opštine Kotor, koju čine DPS, SD, LP, HGI i bivša SDP-ova odbornica Bruna Lončarević, smijenila je danas predsjednicu lokalnog parlamenta Dragicu Perović.

Vršilac dužnosti novog predsjednika lokalnog parlamenta, shodno odluci većine, biće Željko Avramović iz DPS-a, a najavljeno je da će u roku od 30 dana biti izabran novi šef lokalne skupštine.

Ranije danas, odbornici nove skupštinske većine nijesu mogli da održe sjednicu lokalnog parlamenta u zgradi SO Kotor, jer su prostorije i dalje zapečaćene.

Stoga je sjednica lokalnog parlamenta održana u kongresnoj sali hotela Vardar.

"Mi smo danas zakazali sjednicu SO Kotor sa dnevnim redom razrješenje predsjednice Skupštine Dragice Perović. Kao što vidite, vrata SO su i dalje zapečaćena i nama se odbornicima ne dozvoljava da uđemo u naše prostorije i da radimo posao za koji su nas građani izabrali", rekao je ranije Avramović. 

On je pojasnio da održavanje sjednice u sali hotela Vardar nije nezakonito, jer "nijednim aktom nije precizirano gdje se sjednice održavaju".

Drže se tamo gdje ima uslova", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари31

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније