Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

29. 06. 2019. 12:51   >>  12:51 8

MEDOJEVIĆ PORUČIO

Nema parlamentarnih izbora 2020. bez tehničke vlade

Redovnih parlamentranih izbora u Crnoj Gori neće biti 2020. godine bez tehničke vlade koja će obezbijediti reforme i preduslove za njih, poručio je predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.


On se, drugog dana službene posjete Sjedinjenim Američkim Državama, u Kongresu sastao sa Stanom Holmesom predjednikom uticajne fondacije, CORE Felowship, koja u saradnji sa američkim Senatom realizuje značajne projekte.

"Hitno čišćenje biračkih spiskova od fantom birača, onemogućavanje zloupotreba državnih službi, fondova i institucija i upliv mafije i prljavog novca u kampanji i regulisanje medija mora biti zadatak tehničke Vlade koja bi imala mehanizme da sprovede ove reforme bez obzira na blokade DPS-a, je preduslov za izbore", kazao je Medojević.

Prema njegovim riječima, ako toga ne bude, opozicija neće izaći na izbore. 

"To znači da izbora neće biti. A mi imamo i snage i mehanizama da spriječimo da DPS organizuje izbore bez opozicije”, istakao je Medojević.

Medojevic je upozorio na opasnost po mir i stabilnost države, zbog, kako je kazao, dubokih podjela koje izaziva i namjerno podstiče vlast.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније