Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

30. 06. 2019. 16:45 >> 16:48
5

IZABRAN NOVI ODBOR

"DPS da vrati mjesto koje mu pripada u Budvi"

Demokratska partija socijalista, kao pojedinačno najjača partija u Budvi ima dodatnu obavezu, prema članstvu, simpatizerima, biračima, da se vrati na mjesto koje joj pripada, mjesto dominantnog činioca vlasti u Budvi, kazao je predsjednik budvanskog Opštinskog odbora te partije Predrag Jelušić.

Redovna izborna konferencija Demokratske partije socijalista u Budvi održana je danas i izabran je novi Opštinski odbor od 59 članova.

"Današnjoj konferenciji su, osim članova partije prisustvovali i politički direktor Tarzan Milošević i predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata Budva, Petar Ivković. Dominantan utisak sa konferencije je prisustvo velikog broja mladih koji su svojim interesovanjem iskazali podršku politici Demokratske partije socijalista Budva", saopštio je DPS.

Milošević, dosadašnji koordinator budvanskog odbora, zahvalio je članstvu na dosadašnjoj kvalitetnoj saradnji i poželio još bolje rezultate u budućnosti.

"Posebno je naglasio značaj sinergijskog djelovanja na svim nivoima u susret lokalnim i parlamentarim izborima 2020. Uvjeren da će DPS biti otvoreniji nego ikad za svaku novu ideju i mišljenje, ubijeđen da u ovim vremenima ubrzanih dešavanja kroz koja prolazimo treba što manje posmatrača a što više aktivnih učesnika. U tom smislu, vrata DPS-a su uvijek otvorena za svakoga ko odluči da postane učesnik i donosilac odluka u ovom procesu za prilagođavanje novom vremenu kada se društvo mijenja brže nego ikada", navodi se u saopštenju.

Predsjednik OO DPS Budva Predrag Jelušić kazao je da DPS kao pojedinačno najjača partija u Budvi ima dodatnu obavezu da se vrati na mjesto koje joj pripada, mjesto dominantnog činioca vlasti u Budvi.

"Da pokrenemo grad koji je u protekle dvije i po godine u svojevrsnoj političkoj, ekonomskoj i ukupnoj blokadi. Ova disfunkcionalna odlazeća koalicija pokazala je sve anomalije na koje smo još od oktobra 2016, ukazivali. Svjesni smo činjenice da je pred nama vrlo izazovan zadatak, naporna trka za koju moramo da imamo dosta kondicije, kako bi došli u situaciju da kreiramo bolji ambijent i dalji razvoj Budve, da damo dodatni impuls daljem razvoju Crne Gore, rješavamo realne potrebe i zahtjeve naših građana, da pokrenemo Budvu sa projektima od javnog interesa i učinimo je ponovo kraljicom Mediterana", kazao je Jelušić.

Nikola Divanović je ocijenio da je budvanski odbor "otprilike pri kraju bolnog procesa tranzicije Opštinskog odbora".

"Crnoj Gori je potrebna snažna Demokratska partija socijalista a njoj je potreban snažan i homogen odbor koji će osvojiti vlast u Budvi. Taj cilj nema alternativu", poručio je Divanović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније