Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 02. 2013. 16:07 >> 16:04
3

REAGOVANJE

Vešović: Mi ništa ne krijemo

Na današnje objavljivanje novih snimaka u dnevnim novinama Dan, sa sjednice Demokratske partije socijalista DPS , stižu reakcije iz najjače stranke. Portaporol DPS-a Časlav Vešović kaže da ta partija nema razloga ništa da skriva

"Mi smo otvorena i demokratska partija i nemamo razlog nešto da skrivamo. Kad god su nas pitali o čemu smo razgovarali na našim sastancima, dobijali su odgovor. To je mnogo jednostavniji način da dođu do informacija, nego što to rade nezakonito uz pomoć njihovih "specijalnih" izvora”, kaže se u saopštenju Vešovića.   

 

 

On  smatra da je objavljivanje tonskih zapisa  politički inspirisano i da služi kao podrška, kako je istakao ,  njihovim miljenicima pred izbore. 

„Da nije tako "nezavisna" novina bi objavila razgovore sa sastanaka i drugih partija.  Sigurno bi bilo interesantno čuti kako su pojedini kovali planove da ruše državu. Ne bi bilo dosadno podsjetiti se na vremena kada su se pojedini radovali dolasku Miloševićevih vozova, o kojima nas je nedavno informisao Robert Gelbard, a koji su imali cilj da ruše demokratski izabranu vlast u Crnoj Gori. Bilo bi još puno toga zanimljivoga sa druge strane”, zaključuje se u saopštenju. 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније