Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 09. 2013. 17:28 >> 17:29

ZA PROMJENE

Nezavisni u Mojkovcu očekuju tri mandata

Nezavisna lista za Mojkovac - Ivan Ašanin, nastupiće samostalno na lokalnim izborima u tom gradu, i osvojiće najmanje tri mandata, saopštili su danas predstavnici te liste.

Kandidat za odbornika Nezavisne liste, Ljubo Vukadinović, kazao je da će rezultati izbora pokazati da građani žele promjene.

"Uvidjevši to, odavno smo odlučili da nastupimo samostalno, jer je vrijeme za to, a sazreli su uslovi za takav potez jer se radi o ozbiljnoj alternativi koju smo formirali, programski i kadrovski bazirani na razvojnm projektima koje konačno moramo pokrenuti sa mrtve tačke", kaže se u saopštenju Vukadinovića.

 On je kazao da će Nezavisan lista prihvatiti mnoge razočarane birače kao i dosadašnje apstinente "kojih je na svim stranama".

"Mi nudimo koncept koji će prevazići blokovske podjele koje su posebno izražene na sjeveru. U Mojkovcu smo vidjeli oba koncepta, i način na koji su doveli Mojkovac i ljude u njemu na rub opstanaka", naveo je Vukadinović.

On je kazao da će Nezavisna lista za Mojkovac jedina slaviti pobjedu, navodeći da će to značiti pobjedu njenih građana u punom smislu riječi.

"Osvojićemo minimum tri mandata, a to znači vlast u politički blokovsko podijeljenom Mojkovcu , što potvrđuje i pokazuje naša predizborna kampanja. Formiraju se dva bloka koji će pokušati podijeliti građane u Mojkovcu, a što im ovaj put neće uspjeti", poručio je Vukadinović.

On je kazao da Nezavisna lista za Mojkovac jedina može da sprovede program depolitizacije lokalne političke scene.

"Angažovanjem ljudi od struke i znanja, nevezano kojim partijama pripadali, da pokušamo naš grad spasiti od daljeg urušavanja", dodao je Vukadinović.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније