Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

13. 07. 2019. 20:43 >> 20:42

DAN DRŽAVNOSTI

Čestitke Vladi stižu i putem društvenih mreža

Putem društvenih mreža čestitke Crnoj Gori stigle su sa brojnih međunarodnih adresa. Pored državnog sekretara SAD-a Majka Pompea, čestitke su uputili i ambasadorka SAD-a u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke, Kancelarija UN-a u Crnoj Gori, ambasada Italije u Crnoj Gori, lideri UAE.

Dan državnosti su, između ostalih, čestitali državni sekretar SAD Majk Pompeo, ambasadorka SAD u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke, Kancelarija UN-a u Crnoj Gori, ambasada Italije u Crnoj Gori, lideri UAE.

Crna Gora dobija čestitke za Dan državnosti i Dan ustanka 13. jul i putem društvenih mreža, objavila je Vlada na svom Fejsbuk nalogu.

"Crna Gora i na ovaj dan državnog slavlja i sjećanja na našu svijetlu istoriju zahvaljuje prijateljima i saveznicima na čestitkama", odgovorili su putem Fejsbuka na čestitke iz Vlade Crne Gore.

Dan državnosti su uputili državni sekretar SAD-a Majk Pompeo, ambasadorka SAD-a u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke, Kancelarija UN-a u Crnoj Gori, ambasada Italije, lideri UAE.

Čestitke su stigle i od Ministarstava vanjskih poslova Azerbejdžana, Letonije, Litvanije, Poljske, Rumunije, Kosova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније