Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 07. 2019. 18:55   >>  19:01

ČUČKA SAOPŠTIO

"URA je i inicirala kotorski scenario"

URA je posljednja koja bi smjela da pominje kotorski scenario, jer ga je upravo ona i inicirala, kazao je potpredsjednik Crnogorske Miodrag Čučka u odgovoru na saopštenje potpredsjednika budvanskog odbora URE Blaža Rađenovića, koji je kazao je da će GP URA u Budvi učiniti sve da se ne ponovi kotorski scenario.

“Što se Crnogorske tiče, mi smo dio promjena za koje su građani glasali 2016. godine. Pomogli smo u konstituisanju ove vlasti i kada nismo bili njen dio, a sada smo uz naše političke saveznike glavna prepreka za povratak na vlast onih koji još dugo, dugo treba da budu u opoziciji”, izjavio je Čučka.

Čučka je rekao da je upravo Blažo Rađenović, predstavnik budvanske URE, bio savjetnik DPS-ovim predsjednicima Opštine Budva Lazaru Rađenoviću i Srđi Popoviću.

“Profesorka Jelušić trebalo bi da bira bolje učenike koji u njeno ime mogu da odgovore na pitanja koja sam joj postavio. DPS-ovi đaci nemaju kapaciteta da to dobro urade”, izjavio je Čučka.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније