Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ TV Budva ]

22. 07. 2019. 14:05   >>  20:20 6

SO BUDVA

DF i DPS odbili predlog Demokrata, sjednica prekinuta

Odbornici Demokrata u Budvi napustili su sjednicu Skupštine opstine, nakon što je odluka koju su inicirali o utvrđivanju javnog interesa, a kojom su od gradnje trebalo da budu zaštićene dvije zelene površine u gradu, skinute sa dnevnog reda glasovima DF-a, Demokratske partije socijalista i nezavisnih odbornika Stevana Džakovića i Gorana Pejovića.

Današnja sjednica skupštine opštine Budva pokazala je kako funkcioniše vladajuća koalicija u toj opštini. Odbornici Demokrata su napustili sjednicu jer glasovima DF-a i DPS njihova inicijativa nije uvrštena u dnevni red.

Predsjednik Demokrata Dragan Krapović  rekao je da napokon treba da se otvore karte i da DF i DPS formalizuju koaliciju.

Odbornici DF-a i DPS-a su kazali da nije riječ o novoj koaliciji, a predsjednik Opštine Marko Carević je poručio da radi u interesu građana.

Ipak, sjednica je prekinuta i pitanje je kada će biti nastavljena. 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније