Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

25. 07. 2019. 14:18 >> 14:18

IZABRANA JEDNOGLASNO

Vuković Krivokapić na čelu plužinskog DPS-a

Danica Vuković Krivokapić izabrana je za predsjednicu Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Plužine.

Danica Vuković-Krivokapić je diplomirani pravnik zapošljena u Elektroprivredi Crne Gore. Rođena je u Plužinama. Trenutno obavlja poslove Specijaliste za  pravnu podršku- Sektor za podršku menadžmentu i operativnim cjelinama-Direkciji za pravne poslove . Dugogodišnja članica Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Plužina, šef Odborničkog kluba u lokalnom parlamentu.

“Nakon imenovanja, predsjednica Vuković-Krivokapić se zahvalila na  ukazanom povjerenju i podršci predsjedništvu Demokratske partije socijalista Crne Gore, ističući da joj je čast, zadovoljstvo i privilegija biti na čelu Opštinskog odbora DPS-a Plužina, a istovremeno i velika obaveza i odgovornost. Ona je izrazila i zahvalnost članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj odluci o njenom imenovanju, apelujući na jedinstvo i timski rad”, saopšteno je iz OO DPS Plužine.

Na njen predlog izabran je Izvršni odbor od jedanaest članova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније