Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Antena M; Objavila: M.M ]

27. 07. 2019. 14:35 >> 14:32
4

VUKSANOVIĆ

HGI će jačati hrvatski identitet i državni subjektivitet CG

Adrijan Vuksanović izabran je za predsjednika Hrvatske građanske inicijative na Kongresu te stranke koji je održan danas. Vuksanović je najavio da će HGI dodatno ojačati svoju političku pozicioniranost, uz novu energiju i novu dinamiku.

"Radićemo i dalje na jačanju našeg hrvatskog identiteta a istovremeno i državnog subjektiviteta Crne Gore. Na taj način pokazaćemo komplementarnost u očuvanju nacionalnih i identitetskih odrednica i lojalnosti državi u kojoj živimo", istakao je Vuksanović.

Jačajući sebe, jačamo multinacionalnu i multikulturalnu Crnu Goru, poručio je novi predsjednik HGI.

"Mi smo u Crnoj Gori autohton narod, Crna Gora je naša domovina a kako kaže naš slogan sa prethodnih izbora "Naše srce je hrvatsko" koje će i dalje davati sve za prosperitet crnogorskog društva i svih građana", zaključio je Vuksanović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније