Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

01. 08. 2019. 18:16 >> 20:01
1

OPOZICIJA U ODBORU

Kemp i Han: Dobre vijesti iz CG

Evropski komesar za pregovore o proširenju Johanes Han i ambasadorka Velike Britanije u Crnoj Gori Alison Kemp pozdravili su odluku opozicionih stranaka, Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA, da se uključe u privremeni skupštinski Odbor za sveobuhvatnu reformu izbornih i drugih zakona.

"Dobre vijesti iz Crne Gore. Dvije opozicione partije su pristale da učestvuju u privremenom parlamentarnom odboru za obimnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva. Odličan posao Delegacije EU u Crnoj Gori. EU će nastaviti da asistira u tim reformama. Sve oči su sada uprte u implementaciju", napisao je na Twitteru Han.

I Kemp je pozdravila odluku Demokrata i URA-e.

"Izgradnja povjerenja grđana u izborni proces i rezultate budućih izbora, će zahtijevati da sve političke stranke podrže reforme koje jačaju integritet izbornog sistema", navela je Kemp.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније