Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

05. 08. 2019. 17:31   >>  17:39 2

KNEŽEVIĆ

"Nadam se da Pajović neće tužiti Demokrate za plagijat"

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević poručio je da je spreman da potpiše sve što su Demokrate izjavile za njega, pod uslovom da kažu Aivu Oravu da je, kako je Knežević napisao, lažov. Knežević je istakao da ukoliko mu to ne kažu – onda su oni, kako kaže, posljednja Pozitivna Crna Gora, i dodao kako se nada da ih Darko Pajović neće tužiti za plagijat.

 Knežević je u reagovanju na posljednje saopštenje Demokrata istakao da on, za razliku od rukovodstva te partije koje, kako je naglasio, najviše voli da funkcioniše s leđa u čoporu i po mrklom mraku, svoje stavove saopštava direktno i s punim imenom i prezimenom.

“Zato ih obavještavam da sam spreman da potpišem sve što su izjavili za mene pod jednim uslovom – da kažu Aivu Oravu da je lažov i da je slagao kada nam je saopštio da su se Demokrate i DPS dogovorile, i usaglasile tekst amandmana, koje je formalno predložio Boris Bogdanović, a branio ih Željko Aprcović“, naveo je Knežević.

Pojašnjava da su sve što znaju o tajnom dogovoru Demokrata i DPS-a čuli i saznali od ambasadora Evropske komisije.

“Zato smatram vrlo logičnim da Demokrate, umjesto što polemišu sa mnom, saopšte samo jednu rečenicu Aivu Oravu, a to je da je lažov. Ukoliko to urade, spreman sam odmah da priznam da sam „prvi galamdžija Mila Đukanovića“, za čije interese sam već galamio iz zatvora u Spužu četiri mjeseca a, pošto sam to veoma dobro činio, on pokušava da mi obezbijedi nastavak “galamljenja” i sljedećih pet godina u ZIKS-u”, naglasio je Knežević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније