Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

09. 08. 2019. 12:30   >>  12:29

OO DPS TUZI

Gegaj potpredsjednik, Mugoša koordinator

Opštinski odbor DPS Tuzi jednoglasno je za potpredsjednika tog tijela izabrao Nikolu Gegaj, a za sekretara Ivanu Nikčević. Koordinacionim tijelom će rukovoditi Miomir M. Mugoša, saopšteno je iz DPS-a.

Za izvršne sekretare izabrani su Alen Zvrka, Marjana Junčaj i Elvis Krkanović. Sjednicom je predsjedavao Mirza Pepić, predsjednik OO DPS Tuzi.

"Izabran je i Izvršni odbor od 19 članova, kao i Koordinaciono tijelo kojim će rukovoditi koordinator OO DPS Tuzi ispred Predsjedništva Miomir M Mugoša. Članovi ovog tijela su ugledni članovi naše Partije u raznim oblastima", saopšteno je iz DPS-a.

Kako se navodi u saopštenju DPS Tuzi, članovi OO su upoznati sa Odlukama Glavnog odbora o pripremama za predstojeći partijski Kongres.

Sjednici je prisustvovao Miomir M. Mugoša, koordinator ispred Predsjedništva Partije.

"Sve odluke na sjednici OO DPS Tuzi su usvojene jednoglasno", saopštio je Opštinski odbor DPS Tuzi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније