Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

09. 08. 2019. 13:55 >> 13:57

DF O RADUNOVIĆU

Demokrate napadaju po metodama DPS-a

Iz Demokratskog fronta poručuju da su, kao, kako navode, poštena politička opcija, po pravilu predmet napada Demokrata, kao i DPS-a.

Priznaju da je poslanik DF-a Slaven Radunović imao je juče u Herceg Novom neprijatnu situaciju sa komunalnim policajcima iz tog grada u kojoj je, kako navode, bio isprovociran i reagovao, po sopstvenom priznanju, burnije nego što je trebalo.

“I tu nema ništa čudno, da čovjek kada bude isprovociran u nekim slučajevima burno reaguje i onda kao razumno biće prizna da je, po svom sudu, pretjerao. Čudno je to da je vijest o ovom incidentu, koji nije bio politički, promovisana kao sponzorisani sadržaj na Fejsbuk stranici Demokratske Crne Gore Alekse Bečića. Stvari postaju jasnije kada se zna da komunalnom policijom u Herceg Novom upravljaju kadrovi Demokratske Crne Gore”, poručuju iz DF-a.

Kažu i da naknadne konstrukcije, sponzorisanje sadržaja na Fejsbuku, stavljanje na naslovnu stranu Dana odmah pored glavne vijesti, pokazuju da je ovo jedna od sinhronizovanih akcija.

“Akcija je trebalo da ovaj minoran događaj podigne na nivo nekog nesnošljivog bahaćenja našeg poslanika, koji je, još jednom napominjemo, bio isprovociran. Jasno je da se Demokrate i njima naklonjeni mediji služe metodama DPS-a i da su oni na vlasti i da kontrolišu Milivoja Katnića vjerovatno bi ga koristili protiv DF-a na isti način na koji to radi i DPS”, poručuju iz DF-a.

Ističu i da je izjavu o događaju Radunović dao policiji.

“Ukratko, nije ni bio u prekršaju, ali nadobudni policajci nisu ni hjeli da čuju ljubazno objašnjenje da se odobrenje za prolaz nalazi u 10 metara udaljenoj kući vlasnika vozila, što je našeg poslanika iznerviralo i on je, po ličnom priznanju pregrubo reagovao. Crna Gora mora da se oslobodi ovakvog načina obračunavanja sa političkim protivnicima”, navodi se u saopštenju DF-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније