Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

15. 08. 2019. 14:21   >>  14:21 8

PAVIĆEVIĆ

Mandić ruši vlast u Budvi, zamrznućemo inicijativu

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je da je svim građanima Crne Gore sada jasno da budvansku vlast direktno ruši lider DF-a Andrija Mandić.

“Mandić je taj čiji je interes da se sruši budvanska vlast i Crnogorska neće dozvoliti da gospodin Mandić taj cilj i ostvari”, rekao je Pavićević.

Pavićević je dodao da će predložiti budvanskom odboru Crnogorske da zamrzne inicijativu za izlazak iz budvanske vlasti dok se ne utvrdi da li će, kako poručuje, časni funkcioneri DF-a iz Budve, poput Vujovića, uspjeti da spriječe lidere svoje stranke iz Podgorice da sruše vlast u Budvi.

"Zamoliću svoje prijatelje i kolege iz našeg budvanskog odbora da zamrznu privremeno inicijativu za izlazak Crnogorske iz budvanske koalicije kako bismo spriječili Andriju Mandića da radi svojih interesa koji se tiču saradnje sa DPS-om u Podgorici sruši vlast Budvi. Sada je jasno da Mandić, a za njim i Knežević i Medojević ruše opoziciono jedinstvo i tako jedino pomažu DPS-u. Ovo je trajna kompromitacija za gospodina Mandića i uz trunku obraza momentalno bi trebalo da podnese ostavku na sve političke funkcije koje vrši”, zaključio je Pavićević.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније