Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: R.P. ]

16. 08. 2019. 16:36   >>  16:36 2

SOCIJALDEMOKRATE

Većinski Nikšić osuđuje vandale

Socijaldemokrate Nikšića najoštrije su osudile, kako navode, vandalski čin skrnavljenja objekta Crnogorske pravoslavne crkve u tom gradu.

"U vremenu kada se podrazumijeva da u Nikšiću, kao i u cijeloj Crnoj Gori, svi živimo u miru, slozi i dobrim odnosima, zatečeni smo ovakvim ponašanjem pojedinaca", navodi se u saopštenju SD-a.

Iz ove partije su poručili da su oduvjek smatrali da sve razlike, bile one nacionalne, vjerske ili bilo koje druge, treblo bi da spajaju građane, a ne da ih razdvajaju.

Nažalost, dodaju, ovakav vandalski čin pokazao je da duhovi prošlosti i dalje žive u tom gradu.

"No, mi smo ubijeđeni da većinski Nikšić one koji skrnave bilo koje mjesto gdje se neko moli bogu, osuđuje i ističe na stub srama, baš onako kako je to u našem gradu uvijek i bivalo", kaže se u saopštenju.

Socijaldemokrate Nikšića napominju da očekuju od nadležnih organa da u što kraćem roku pronađu i adekvatno sankcionišu počinioce.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније