Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

20. 08. 2019. 19:57   >>  19:57

PARLAMENT ODLUČIO

Prekosjutra o popuni Odbora za izborno zakonodavstvo

Sjednica Administrativnog odbora, na kojoj će biti raspravljano o popuni Odbora za reformu izbornog i drugog zakonodavstva, biće nastavljena u četvrtak, saopšteno je iz Parlamenta.

Demokrate su ranije predložile Moma Koprivicu i Danila Šaranovića za članove Odbora, ali se o predlogu nije glasalo na plenumu, jer Administrativni odbor nije završio raspravu o tome do kraja proljećnjeg zasijedanja.

Vanredna sjednica Skupštine, s tom tačkom dnevnog reda zakazana je za petak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније