Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

21. 08. 2019. 11:53   >>  11:53 1

MEDOJEVIĆ POJASNIO

Zid protiv mafije, a ne albanskog naroda

Zid prema Kosovu i Albaniji se ne bi podizao ni zbog albanskog, ni zbog crnogorskog naroda, več isključivo protiv crnogorske i albanske mafije koja je granicu pretvorila u Eldorado za šverc, poručio je jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević.

 

On je rekao da je sasvim očekivana "paranoična reakcija raznih struktura u Crnoj Gori" na njegovu izjavu da zbog zaštite bezbjednosti države i građana treba vratiti vojsku na granicu sa Kosovom i Albanijom i izgraditi zaštitni zid.

"Iz moje izjave jasno se vidi da se radi o jednom od mogućih efikasnih rješenja protiv švercerskih bandi u Crnoj Gori i na Kosovu i Albaniji. Ovaj zid se ne bi podizao ni zbog albanskog, ni zbog crnogorskog naroda, već isključivo protiv crnogorske i albanske mafije koja je uz podršku korumpiranih i kriminalizovanih režima u Podgorici, Prištini i Tirani, ovu granicu pretvorila u Eldorado za šverc", rekao je Medojević.

DF se, kako je rekao, zalaže za efikasne mjere u cilju zaustavljanja šverca i zaštite vitalnih nacionalnih interesa.

"Vraćanje vojske na granicu, modernizacija i primjena savremenih video i satelitskih tehnologija i izgradnja zaštitnog zida biće prepreka samo mafiji. Pošteni narod, građani, preduzetnici, turisti, poljoprivredni proizvođači će se osjećati bezbjednije i više prelaziti granicu koja je bezbjedna i pod kontrolom države, a ne mafije", tvrdi Medojević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније