Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

23. 08. 2019. 15:40 >> 15:58
8

DEMOKRATE

Prijava protiv DF-a i medija

Crna Gora imati slobodne izbore ili će ih bojkotovati, saopštile su Demokrate na konferenciji za novinare ispred Parlamenta. Oni su kazali da su podnijeli krivičnu prijavu protiv DF-a zbog optužbi iznijetih u Skupštini, kao i medija koje su te optužbe prenijeli.

Ključni cilj Demokrata je potpuna, sveobuhvatna izborna reforma, saopšteno je na konferenciji za novinare.

Ponavljaju da  su briselskim sporazumom srušili plan DPS-a i Demorkatskog fronta , čiji je cilj, kako navode, politička trgovina.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније