Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

24. 08. 2019. 16:41 >> 16:46
4

PAVIĆEVIĆ PORUČIO

"DPS i DF doživjeli poraz"

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević ocijenio je danas da su DPS i DF usvajanjem Briselskog plana doživjeli potpuni poraz.

 

"Prvi put se dešava da dvije političke grupacije, koje vuku Crnu Goru unazad, postaju nemoćne. Dok DF histerično napada, kleveće i podmeće, od lidera DPS-a ni traga ni glasa. Zna li iko gdje su ovih dana lideri DPS-a? Nigdje ni jednog od najviših funkcionera nema da kaže nešto javno o aktuelnim dešavanjima", poručuje Pavićević.

Smatra da su pobjegli, misleći da će tako "blažiti efekte svog poraza" povodom usvajanja Briselskog plana.

"Poraz DPS-a je pri tom veći kada se zna da su usvojili Briselski plan koji je predložila stranka koju su prethodno optuživali da je antidržavna i anticrnogorska. Građani se pitaju gdje nam je vlast, gdje su oni što se samoproglašavaju državotvorcima i gdje su im lideri da izađu pred građane. Odgovor je jasan - oni svoj poraz vide jasnije nego bilo ko drugi i plaše se sve izvjesnijih promjena koje ćemo da ostvarimo", rekao je Pavićević.

Pavićević je dodao da su DPS i DF sinhronizovano radili na do sada neviđenom unižavanju crnogorskog parlamenta koje se dešavalo tokom rasprave o imenovanju dvojice poslanika Demokrata u Odbor.

"Ovakav nivo rasprave nijesam doživio ni u srpskom parlamentu kao poslanik, a to nećete naći nigdje ni u regionu. Crnogorski parlamentarizam je juče, zahvaljujući DF-u i DPS-u, dotakao dno. Neviđenom primitivizmu kumovala je DPS. Njihovo bježanje je i rezultat toga što iza njih ne stoje najznačajniji saveznici iz EU čije su povjerenje kao i povjerenje građana prokockali i zloupotrijebili", zaključio je Pavićević.

Pavićević je poručio da ga nikakve mutne i zakulisne radnje neće pokolebati u borbi za budućnost u kojoj nema prostora za mračne lidere iz prošlosti.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније