Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

24. 08. 2019. 18:16 >> 18:30

KOTORSKE DEMOKRATE

"Kotor se normalizuje samo po mjerilima DPS-a"

Kada lokalni DPS kaže da se situacija u lokalnoj upravi i gradu normalizuje, možemo samo da konstatujemo da se normalizuje po njihovim mjerilima, saopštile su kotorske Demokrate.

 

Iz DPS-a je ranije saopšteno da je Opština Kotor počela normalizaciju rada svih službi, a prije svega se normalizovala komunikacija sa sugrađanima.

Demokrate podsjećaju da je vlast na čelu sa Jokićem formirala preduzeće za prečišćavanje otpadnih voda zajedno sa opštinom Tivat i da ono funkcioniše, a da je posao rekonstrukcije bazena u nadležnosti Vlade.

"I da od obilazaka bazena pravnika na privremenom boravku u kabinetu predsjednika opštine nema nikakve koristi, osim ako ne pronađe neki novi pajser za period kada ga upravni sud iseli iz kabineta", navodi se u saošštenju.

Demokrate tvrde da je sve odluke donesene u Skupštini, od budžeta pa nadalje pripremila, kako su kazali, nezakonito smijenjenja uprava.
"I nisu usvajane samo zato što ste gospodo iz DPS-a zajedno sa svojim javnim i tajnim pomagačima, koji se ovih dana sve više otkrivaju na sastancima skupštinskih odobora i u kabinetu, opstruirali rad SO Kotor i držali grad u blokadi", navodi se u saopštenju.

Kazali su da su kršenje zakona pravnika Željka Aprcovića prijavili Upravnoj inspekcijii to predstavili javnosti.

"Bez obzira na to, mi ćemo javnosti nastaviti da ukazujemo na sve nezakonitosti redom", navodi se u saopštenju i dodaje:

"Što se tiče vaših navoda o potrošenim stotinama hiljada eura, vojsci ljudi, obilnim apanažama, zastrašivanju i revanšizmu, nećemo vam reći ono što zaslužujete, ne zbog vas, nego zbog našeg dostojanstva, jer ako nas spustite u blato imaćete prednost domaćeg terena. Dovoljno je samo da kažemo da ne govorite ni jednu jedinu istinitu riječ."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније