Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 09. 2013. 09:22 >> 09:23

RADNA GRUPA

Mustafić: Završićemo posao do oktobra

Radna grupa za izgrađivanje povjerenja u izborni proces, iako nije završila posao u predviđenom roku, do 10. septembra, uspjeće to da učini do kraja septembra, kazao je za Pobjedu potpredsjednik Skupštine i funkcioner BS Suljo Musafić.

On je kazao da još nije zakazana sjednica Kolegijuma predsjednika Skupštine, na kojoj bi se razmatrao zahtjev Radne grupe da joj se produži mandat koji je istekao 10. septembra.

"Kolegijum će samo formalno da potvrdi produženje mandata Radnoj grupi. Realno nam treba između sedam i 14 dana da završimo uspješno posao", kazao je Mustafić.

On je zadovoljan dosadašnjim radom ovog skupštinskog tijela.

"Najviše rasprave biće o izbornom zakonu, ali koliko god da su velike razlike u stavovima, optimista sam da ćemo postići širok konzensus", dodaje Mustafić.

Kopredsjedavajući Radnom grupom Srđan Milić i Milutin Simović uputili su 11. septembra predsjedniku Skupštine Ranku Krivokapiću dopis u kojem traže da im se produži rok.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније